Peugeot

O echipa ambitioasa, tanara, capabila sa raspunda in orice moment provocarilor aventurii industriale si umane numite PEUGEOT. Acesta este GB MOTORS INVEST, concesionar al marcii Peugeot in judetul Hunedoara.

Desi suntem inca “juniori”, povestea existentei noastre incepand in urma cu patru ani, am reusit sa ne facem cunoscuti si apreciati in peisajul de gen. Si asta deoarece, cu seriozitate si entuziasm, ne-am asumat misiunea de a promova valorile si calitatile specifice marcii franceze: 

PROFESIONALISM
EXCELENTA
UTILITATE
GARANTIE
EFICIENTA
OPERATIVITATE
TRADITIE

Pentru a va convinge de toate acestea, va asteptam la noul nostru sediu din Deva, str. Sintuhalm (pe DN 7). Aici aveti ocazia de a admira, testa si achizitiona o gama diversificata de autoturisme si autoutilitare Peugeot. De asemenea, va stam la dispozitie si cu servicii post-vanzare: vanzari piese de schimb si accesorii, operatiuni de mecanica, tinichigerie, electrica si diagnosticare, precum si cu noile servicii Peugeot Assistance si Peugeot Rapide.

Nu in ultimul rand, GB Motors Invest va ofera posibilitatea de a achizitiona si vehicule de ocazie, pe care le gasiti la Showroom-ul nostru din Deva, Str. Sântuhalm, nr. 67 F (pe DN 7).

Informaţii de contact

0254 222 225

Str. Sântuhalm, Nr. 67 F (pe DN 7), DEVA

Detalii contact